Mike Peterson

๐ŸŽถWant jij gaat dansend door het levenย ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽถย Niemand minder danย Mike Petersonย gaat vanaf 18:00 ons podium onveilig maken! Jij komt toch zeker ook?

Mikeย voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van โ€œSoul Legendeโ€ Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Zijn carriรจre kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waarย Mikeย het voorprogramma mocht verzorgen.

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekentย Mikeย een platencontract met 8Ball /Dino music. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek!

Mike treed op, op het hoofdpodium van Vlaggetjesdag om 18:00 uur samen met de Captain Midnight band.