TOEGANKELIJKHEID

Vlaggetjesdag vindt plaats aan de haven van Scheveningen. Ook al is de locatie bereikbaar en toegankelijk voor minder validen en doet de organisatie van Vlaggetjesdag z’n best om alle activiteiten beschikbaar te maken voor minder validen, toch brengt een haven hier en daar beperkingen met zich mee, waar de organisatie helaas geen invloed op heeft.

Route over het evenemententerrein

Zodra de plattegrond van het evenemententerrein gereed is, dan publiceren wij deze hier met hierop aangegeven een route die voor gebruikers van een rolstoel toegankelijk is.

De organisatie van Vlaggetjesdag wijst er op dat, ook al doet zij als organisatie haar uiterste best deze route vrij van obstakels te houden, zij afhankelijk is van vele partijen die zich hiermee helaas niet bezighouden. De organisatie onderzoekt of zij een meldpunt kan instellen, waar mindervalide bezoekers hun op- en aanmerkingen kenbaar kunnen maken.

Parkeren voor mindervaliden

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart, dan kunt u zich via aanmelden@vlaggetjesdag.com aanmelden voor een parkeerplaats nabij het evenemententerrein. Er zijn 5 parkeerplaatsen gereserveerd, dus wees er op tijd bij.

Invalidentoilet

Er is een invalide toilet aanwezig. Zodra de plattegrond van het evenement definitief vast is gesteld. wordt de locatie hierop aangegeven.

Deze unit is voorzien van:
​- Zeepautomaat
– Papieren handdoekautomaat
– Spiegel
– Afvalbak
– 1 x verhoogd toilet
– 2 x armsteunen
– 1 x paracelsus wastafel met dokterskraan
– Speciale antislipplaat rolstoeltoegankelijk