INSCHRIJVEN ZONDAGSSCHILDERS

Beeld u eens in; u bevindt zich in de straten van Montmartre waar talloze schilders hun talenten tonen. Schilderen, buiten, op straat, onbezorgd, dromen en aan het genieten van het uitzicht. Of het nou dat balkonnetje met zijn paarse bloemen over de geroeste reling is of die boom met zijn grote sterke bruine wortels of gewoon de groene voordeur van het huis aan de overkant die er verloren bij lijkt te staan.

Het zijn de schilders die met heel anderen ogen naar deze voor ons zo onbelangrijke zaken kijken, onze ogen openen en mee laten genieten door er een kunstwerk van te maken.

Dat is de sfeer die we willen creรซren tijdens Vlaggetjesdag aan de Haven van Scheveningen en daarom zijn we op zoek naar kunstschilders die hun oogpunt willen delen met de bezoekers.

Vlaggetjesdag Scheveningen is hรฉt evenement dat de komst van de Hollandsche Nieuwe Haring aankondigt. 13 juni 2009 van 11.00 tot 17.00 uur is het weer zover!

Tijdens Vlaggetjesdag is er daarom in en rondom de haven van alles te beleven. Traditionele Scheveningse gebeurtenissen, marktkraampjes, verschillende boten en schepen, haring in overvloed en bekende artiesten die optreden zijn enkele voorbeelden.

Wij nodigen kunstschilders uit om Vlaggetjesdag op te fleuren door te komen schilderen aan de Haven van Scheveningen. Voor de schilders stellen we een zeer gezellig stuk van het evenemententerrein beschikbaar. U zit aan de kade van de haven waar u uitkijkt op het water met de diverse boten waar u veel inspiratie kunt opdoen.

Dit is in de tweede haven van Scheveningen die tijdens ons evenement zeer druk bezocht wordt. U kunt vrij gaan schilderen terwijl de bezoekers uw talenten mogen bewonderen.

Wij hebben de voorkeur voor het zien ontstaan van maritieme schilderijen. U dient uw eigen schildersbenodigdheden mee te nemen.

Als schilder zijnde ontvangt u van de organisatie bij aankomst in de haven consumptiebonnen voor een lunch. Ook zorgen wij voor een contactpersoon op de dag zelf waar u met eventuele vragen en/of onduidelijkheden terecht kunt.

Spreekt u dit enorm aan en ziet u uzelf al zitten? Hier naast treft u een aanmeldingsformulier aan om u in te schrijven als deelnemend kunstschilder. Zit u bij een vereniging waar meer leden interesse hebben? Hoe meer zielen hoe meer kunst!