Keizerstraat viert ook Vlaggetjesdag via livestream

Charly Lownoise en Pat Smith zorgen voor topshows op Vlaggetjesdag

Livestream mét publiek bij Poppodium Aan Zee Saturnus

YMCA Scheveningen gaat vanaf Vlaggetjesdag zes zaterdagen achter elkaar livestreamconcerten mét 30 man (inclusief crew) publiek verzorgen, in samenwerking met meerdere Scheveningse (cultuur)organisaties. Organisators Popagenda Scheveningen en YMCA starten zaterdag 13 juni vanaf 16.30 uur met topshows van Charly Lownoise en Pat Smith! De Cultuuraanbieder wil met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Poppodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur.

 Livestream volgen of live aanwezig zijn!

De Vlaggetjesdag livestream met Charly Lownoise en Pat Smith wordt uitgezonden via de Facebookpagina van Poppodium Aan Zee en wordt op meerdere Facebookpagina’s gedeeld, waaronder Popagenda Scheveningen, YMCA en Saturnus. Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mogen wij een beperkt aantal bezoekers toelaten. Wil je kans maken op de laatste tickets, stuur dan direct een mail naar talentenaanzee@gmail.com en vertel in het heel kort waarom jij hierbij wilt zijn!

 Tijdschema livestreamshow

16.30 – 17.10: Pat Smith

17.30 – 18.15: DJ Charly Lownoise

 Voor de serie livestreams werkt de organisatie samen met TrashUre Hunt (20 juni), Popagenda Scheveningen/HipFest (13 en 27 juni), Talenten Aan Zee (4 juli) Schollenpop (11 juli) en Vreugdevuur Scheveningen (18 juli).

 Charly Lownoise

Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Met dezelfde energie als in die jaren geeft hij nog steeds spetterende shows, onder andere in een meerdere malen uitverkocht Ziggo Dome. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los, belooft hij!

Pat Smith

Deze pure Scheveninger, Nachtburgemeester van Den Haag, zanger-rapper en songwriter geeft zijn roots, reggae en summervibe volledig aan jou. Met een DJ-set binnen handbereik brengt Pat Smith je in extase door zijn hits The Pirate, Dreamgirl, Again, Vudu Doll en Love Drunk op je af te vuren. Maar ook zijn nieuwe single Richman geeft je de zomerkriebels! Pat stond solo of met zijn live-sensatieband Splendid op vele grote festivals, waaronder Lowlands, Parkpop en Live on the Beach.

Dichtwedstrijd over ‘Vrijheid 1.5’

Het talentontwikkelingsproject van Poppodium Aan Zee, Talenten aan Zee, heeft Scheveningers uitgedaagd om een mooi gedicht te schrijven over vrijheid in het algemeen en de vrijheid van anderhalve meter waarin we nu leven. Het winnende gedicht zal te horen en zien zijn via de live uitzending Kuieren van Facebookgroep ‘Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn’, onder het genot van nieuwe vette haring van Ben de Lange. De winnaar wordt bekendgemaakt door de Scheveningse Eva Pronk, die op 4 mei tijdens de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam haar winnende gedicht voordroeg.