Programma zondag 14 juni 2019

VLAGGETJESDAG CUP AANVANG 12:00 UUR

Vlaggetjesdag Cup

Op zondag 14 juni wordt samen met de Jachtclub Scheveningen de Vlaggetjesdag Cup georganiseerd.  Een vriendschappelijke zeilwedstrijd voor de de kust van Scheveningen.

Het principe van de IJskegelwedstrijden van de  Jachtclub Scheveningen wordt gehanteerd.

Wilt u deelnemen aan de Vlaggetjesdag Cup, schrijf u dan in met door middel van ons inschrijfformulier. Klik hier om u meteen in te schrijven.

Klik hier voor de wedstrijdbepalingen.

Voor de deelnemers:

Vanaf 10 uur bent u welkom in clubhuis ‘t Spuigat voor koffie en de briefing. We bekijken het weer en gaan kijken hoeveel rondjes we gaan doen. De startlijn ligt tussen de Oostkardinaal en de Westkardinaal. De start is om 12:00 uur, via kanaal 72 wordt het 10 minuten signaal aangekondigd en verder afgeteld tot de start.
De finishlijn ligt in het verlengde van de startlijn, en wel tussen de Oostkardinaal en de kust. De lijn heeft een lengte van ca. 25 meter uit de kardinaal. Als je de lijn passeert noteer je de tijd.. Die tijd geef je door op de schippers app met de naam van je schip.
De prijsuitreiking vindt dan in ‘t Spuigat plaats, meestal tussen 16.00 en 16.30 uur.

GOSPEL AAN DE HAVEN AANVANG 13:00 UUR

Op zondag 14 juni 2018 is er ‘Gospel aan de haven’. Een ‘blije Passion’. Een mooie, swingende, warme bijeenkomst voor alle religieus geïnteresseerden.

De presentatie is in handen van Gert-Jan van den Ende.