GYM

Scheveningse Turnverenigingen gaan spetterende shows geven op vlaggetjesdag

Al sinds jaar en dag vertoont de turnvereniging CGV Scheveningen haar turnkunsten voor het vlaggetjesdag publiek. Sinds vorig jaar heeft ook de andere Scheveningse turnvereniging, Neptunus, zich aangesloten bij deze traditie.

Ook dit jaar zullen de Scheveningse verenigingen een prachtige show voor u verzorgen, waarin u alle disciplines van het turnen voorbij zult zien komen.  Het zal een afwisselende show worden met een groot aantal verschillende toestellen en verschillende groepen.  Naast het showgedeelte bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om het turnen zelf te proberen. Er zal de gehele dag een recreatie programma zijn. Uiteraard onder professionele begeleiding van onze eigen Leiding.

Kortom; dit kunt u niet missen! De turners en turnsters hebben weer een spetterend programma voor u in petto en ze hebben er zin in!

De demonstraties zullen plaatsvinden op het taptoeterrein aan de tweede haven. Naast het taptoeterrein zal zowel CGV Scheveningen als Gymnastiekvereniging Neptunus te vinden zijn met een eigen kraampje met allerlei informatie over de vereniging.

Zie ook onze websites:

www.cgvscheveningen.nl en www.neptunus-turnt.nl.