VLAGGETJESDAG SINGALONG

Zing mee met de Vlaggetjesdag Sing Along op 21 juni aan de 2e haven

Vrijdag 21 juni om 19.30 uur is het tijd voor een nieuwe traditie, namelijk de niet meer weg te denken Vlaggetjesdag Sing Along!

Dit jaar zullen de Sing Along All Stars voor de vijfde keer de 2e binnenhaven omtoveren tot een wervelende plek waar hits, muziek en meezingen centraal staan.

Anderhalf uur non-stop meezinghits gespeeld door niemand minder dan de Sing Along All Stars. Onder leiding van dirigent Gregor Bak, bandleider Jan Rooymans en ondersteunende zang van het YMCA Popkoor en Projectkoor wordt dit weer een avond om nooit te vergeten.

Wie zijn de Sing Along All Stars? De Sing Along Allstars is een vriendenclub die elkaar kennen uit het muziekvak. Zij kijken eens per jaar uit naar de reünie als het weer tijd is om te oefenen en te spelen op het hoofdpodium voor de jaarlijke Sing Along Vlaggetjesdag op Scheveningen. Mogen wij u voorstellen:

Jaco van der Steen op Basgitaar en Zang. Jaco schreef ‘Echte Liefde’ van Martin Morero, speelde jarenlang met de ‘Dutch Eagles’. Recentelijk is hij veel in de studio aan het opnemen met Boudewijn de Groot.

Op drums Frank Wardenier, hij speelt percussie in het Metropole orkest en is de professor van de band, hij schrijft alle bladmuziek uit.

Bonno Geerse speelt keyboards, Bonno is een young gun in dit geheel en is een supertalent die piano studeert aan het Conservatorium in Haarlem. Naast dat hij studeert, speelt hij ook in de Crazy Pianos.

Niels van de Steenhoven is de koning op de elektrische gitaar, toerde jarenlang met Focus en geeft veel les.

Jan Rooymans, speelde bij de Golden Earring en Van Velzen en bestiert de band on stage met zang en akoestische gitaar.

En last but not least, het Sing Along meezingspektakel wordt aangevuurd door Gregor Bak, TV-presentator, pianist en dirigent.

Projectkoor

Het YMCA Popkoor zal alle songs meezingen en jij kunt daar ook bij zijn! Inmiddels is het bij de Sing Along een mooie traditie geworden dat het Projectkoor ook de backing vocals verzorgt.

De basis vormt het YMCA popkoor. Een aantal projectleden, dat kan jij zijn, kan zich aansluiten om op 20 juni mee te repeteren. Op 21 juni om 19.30 uur sta jij met de backing vocals en de band op het hoofdpodium aan de 2e haven tijdens de Sing Along. Er zijn geen kosten om mee te doen.

Kan jij zingen, kan je fysiek twee uur staan en wil je er een feestje van maken? Meld je voor 27 mei aan bij info@ymcaservice.nl.