PARKEREN

Op Scheveningen en in de aangrenzende wijken gelden diverse parkeerregimes.  Kijk dus goed op de borden en voorkom teleurstelling.

De Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen en haar organisatie raden u aan met het openbaar vervoer te reizen of met de fiets te komen. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit met elkaar te combineren.

Komt u toch met de auto naar Scheveningen dan zijn er de volgende parkeermogelijkheden:

Parkeerterrein Zuiderstrandtheater, Hellingweg:

15 minuten lopen naar Vlaggetjesdag

Parkeren op het terrein rondom het Zuiderstrandtheater kost €5, zowel overdag als ’s avonds. Let op! U krijgt geen inrijkaart, maar u heeft wel een uitrijkaart nodig om het terrein te verlaten. De uitrijkaart á €5 kunt u in het theater kopen; bij de informatiebalie en de bars en bij de parkeerautomaten aan de buitenkant van het theater, naast de ingang (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas). Het tarief van €5 geldt ook voor kort parkeren.

Parkeerterrein BKS Parking – Noordelijk Havenhoofd, Strandweg 1:

5 minuten lopen naar Vlaggetjesdag

3,60 per uur (betalen per minuut, afgerond op 10 cent)
21,70 per 24 uur (maximaal tarief)
25,00 verloren parkeerkaart per 24 uur

Klik hier voor meer informatie.

Er zijn nog enkele andere BKS Parkeergarages op Scheveningen. Klik hier voor meer informatie en het actuele aantal beschikbare plaatsen.

World Forum, Churchillplein 10:

18 minuten lopen naar Vlaggetjesdag of neem tram 16 elk kwartier.

3,75 per uur
14,00 per 12 uur

Reserveer van tevoren je parkeerplaats en vervoer met korting!

Boek een parkeerplaats + aansluitend vervoer via onderstaande link.

Je kunt parkeren bij Worldforum en bij ziekenhuis Bronovo. Zo vermijd je de parkeerdrukte. Met een reservering ben je verzekerd van een parkeerplaats.

Boek meteen voor je groep een HTM P+R ticket. Daarmee reis je met je groep van de parkeerplaats heen en terug tegen gereduceerd vervoertarief: 2 personen € 6,- tot 5 personen € 9,-.