KLEURPLAAT EN KNUTSEL WEDSTRIJD

DOE MEE MET DE VLAGGETJESDAG KLEURPLAAT EN KNUTSEL WEDSTRIJD 2021 EN MAAK KANS OP LEUKE PRIJZEN.

Vlaggetjesdag op zaterdag 19 juni gaat niet door aan de haven. Dat vinden we natuurlijk heel erg jammer! Daarom hebben we speciaal voor alle jongens en meisjes mooie kleurplaten ontworpen die je kunt downloaden, uitprinten, inkleuren en insturen (via een foto)!

Hoe leuk is het als tijdens de week  en het weekend van Vlaggetjesdag van 14 tot en met 20 juni heel Scheveningen vol hangt niet alleen met vlaggen, maar ook met vlaggenlijn. We roepen dan ook de hulp in van alle kinderen op Scheveningen (maar ook daarbuiten) om zelf een mooie vlaggenlijn te maken.

Om dat makkelijk te maken hebben we op onze website verschillende kleurplaten van vanen die je kunt downloaden. Van de Scheveningse vissen, tot het havenhoofd, maar ook een blanco vaan. Na het downloaden kan je de vanen printen op papier.

De vlaggenlijn kan je maken met de papieren vanen, die je mooi inkleurt of je print de vanen op gekleurd papier en hangt ze aan een lijntje. Ook is het natuurlijk mogelijk om stof/vilt/oud T-shirt/oud overhemd/etc. te gebruiken, we dagen jullie uit om er je geheel eigen draai aan te geven.

Onder de mooiste en origineelste inzenders verloten we leuke prijzen, dus vergeet vooral je gegevens er niet bij te vermelden!

Natuurlijk vinden we het leuk om de resultaten te zien, dus maak een foto, deel deze op facebook of Instagram en tag Vlaggetjesdag.

  • Als je de vanen van papier maakt…. Gebruik dan wat dikker papier dan gebruikelijk, dus 120 of 160 grams papier of plak twee vanen op elkaar aan de lijn.
  • Gebruik voor de lijn: jute, katoen, sisal, hennep of linnen. Allemaal te koop bij de Action of de Hema.

Inleveren:

Kies één van de onderstaande manieren om de kleurplaat in te leveren

  • Maak een foto van je werk (kleurplaat van een vaan of een hele vlaggenlijn vol vanen)  en deel deze uiterlijk op 18 juni aanstaande op facebook en tag in de foto @Vlaggetjesdag1

of:

  • Maak een foto van je werk (kleurplaat van een vaan of een hele vlaggenlijn vol vanen)  en stuur deze uiterlijk 18 juni aanstaande aan marcom@vlaggetjesdag.com

Prijsuitreiking:

De Prijsuitreiking vindt plaats op 19 juni aanstaande rond 13:00 uur live op de Facebook pagina van Vlaggetjesdag, maar is na 19 juni ook terug te lezen op onze website.

Printen

Klik op de vanen hiernaast om de kleurplaten te openen op de computer. Indien je een printer hebt, kan je deze meteen printen.

DE PRIJZEN

Een grote zak snoep. Beschikbaar gesteld door de @OudHollandsKinderspelen van Vlaggetjesdag

(10 prijzen)